Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over (het gebruik van) Club-assistent Zwemcoach? Grote kans dat hij in één van onze veelgestelde vragen al beantwoord wordt. Vind je je antwoord hier niet, neem dan gerust contact met ons op.

Voor wie

We hebben de tablet applicatie zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat je geen ervaring met tablets nodig hebt om er gebruik van te kunnen maken. Mocht je ergens toch niet aan uit komen, dan kun je gebruik maken van de uitgebreide handleidingen en onze helpdesk.
Bij Club-assistent werken we met een prijs per verenigingslid. Daardoor is Club-assistent betaalbaar voor verenigingen van elke grootte.
Nee, je kunt van Club-assistent gebruikmaken ongeacht hoeveel leden je vereniging heeft.
Club-assistent Zwemcoach kan gebruikt worden door elke zwemvereniging. Biedt jouw zwemvereniging geen zwemopleidingen aan maar wil je wel gebruikmaken van Club-assistent? Dan is dat geen probleem. Een uitgebreide toelichting van alle functionaliteiten vind je op de algemene website van Club-assistent Sport.
Ja, ons pakket is ook geschikt voor niet-sportgerelateerde verenigingen en instellingen. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan even contact met ons op en wij gaan graag met je om tafel.

Implementatie

Het duurt gemiddeld 2 tot 3 weken om Club-assistent te implementeren.
De implementatie van Club-assistent kan uitgevoerd worden met 1 of 2 webmasters, maar wij adviseren om hier meteen de commissies bij te betrekken die uiteindelijk veel met Club-assistent zullen gaan werken.
Maak je alleen gebruik van de Zwemscore app, dan wordt er geen gebruik gemaakt van records en wedstrijdgegevens. Neem je het volledige verenigingspakket af, dan kunnen we deze gegevens op verzoek kosteloos voor je importeren in je nieuwe Club-assistent website.

Ondersteuning

Club-assistent heeft een eigen support ticket systeem waarin vragen, problemen en wensen kunnen worden ingelegd. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Daarnaast doen we ons best om wensen zoveel mogelijk mee te nemen in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.
Wij zorgen er altijd voor dat je de nieuwste versie hebt van het systeem met daarin dus ook alle nieuwe functionaliteiten. Hieraan zijn nooit extra kosten verbonden.

Meer informatie

Natuurlijk. Op de website is al een hoop informatie over Club-assistente Zwemscore te vinden en ook op de algemene website van Club-assistent Sport vind je een hoop aanvullende informatie. Daarnaast kun je altijd ons contactformulier invullen, een keer met ons bellen of deelnemen aan een presentatieavond. We horen graag van je!
We houden gedurende het jaar verschillende informatieavonden door heel Nederland en ook in België. Bekijk op de algemene website van Club-assistent Sport onder Presentatieavonden voor een overzicht van alle informatieavonden. Hier kun je je ook meteen inschrijven. Hopelijk tot snel!
Dat is geen probleem. Via het contactformulier kun je gratis een demo aanvragen. Wij verschaffen je dan toegang tot de demo omgeving.

Mogelijkheden

Met de Club-assistent Zwemscore tablet app houd je eenvoudig de prestaties en voortgang van al je leerlingen bij. Neem je daarnaast het volledige verenigingspakket af, dan krijg je er onder andere een website met uitgebreide functionaliteiten, mailingmodule en commissieondersteuning bij. Dat allemaal in één online systeem. Bekijk ons productoverzicht voor alle mogelijkheden of lees over de sportspecifieke functionaliteiten op de pagina voor zwemverenigingen.
Je kunt ervoor kiezen om alleen de Club-assistent Zwemscore app af te nemen, of het volledige verenigingspakket. Het voordeel van het volledige pakket is het gemak en de efficiëntie van één systeem waarin alles zoveel mogelijk geautomatiseerd is. De keuze laten we echter aan jou. Wil je graag meer informatie over Club-assistent? Neem dan gerust even contact op.

Kosten

Club-assistent hanteert een vaste abonnementsprijs per verenigingslid per jaar, waarmee je gebruik kunt maken van alle functionaliteiten die Club-assistent Zwemcoach biedt. Hierbij zijn er geen aanvullende kosten. Wil je weten wat de precieze kosten voor jouw vereniging zouden zijn? Vul dan even ons contactformulier in.

Antwoord niet gevonden?

Neem dan even contact met ons op en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.