Voor wie

Club-assistent biedt altijd de ondersteuning die jouw zwemvereniging nodig heeft. Hierbij maakt het niet uit hoe groot je vereniging is, welke zwemopleiding je aanbiedt of bij welke brancheorganisatie je aangesloten bent. De Club-assistent Zwemcoach app is altijd toepasbaar.

Wat is Club-assistent Zwemcoach?

Club-assistent is in het leven geroepen om de werkzaamheden binnen verenigingen makkelijker te maken. We bieden een volledig online verenigingspakket aan, waarin belangrijke taken zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Speciaal voor zwemverenigingen hebben we in samenwerking met de Gemertse Watervrienden de Club-assistent Zwemcoach app ontwikkeld. Dit leerlingvolgsysteem voldoet aan alle nieuwe normen die de NPZ-NRZ heeft gesteld voor de Zwem ABC licentie 2018.

Als zwemschool kun je ervoor kiezen om het volledige Club-assistent pakket af te nemen óf alleen de app te gebruiken.

Wie kan er gebruik van maken?

De Club-assistent Zwemcoach App is zo ontwikkeld dat hij afgestemd kan worden op elke zwemvereniging. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf hoeveel leerlingen, instructeurs en zwembaden er in de app worden opgenomen. Zelfs beoordelingscriteria kun je volledig zelf opstellen.

Hiernaast hebben we rekening gehouden met de wensen van ouders en verzorgers. Als ouder/verzorger log je in op onze zwem app om de voortgang van je kind te bekijken en op te zoeken wanneer de eerstvolgende les plaatsvindt.

Waarom kiezen voor Club-assistent?

  • Geschikt voor elke zwemvereniging
  • Meest volledige verenigingspakket
  • Helpt voldoen aan nieuwe normen NPZ-NRZ
  • Ontwikkeld samen met zwemverenigingen